Privát- főzés Házisáfránnyal!

Szerző: Házisáfrány - 2011.02.24. 18:14 Szólj hozzá!

Tényleg azt hiszed főzni nehéz? Bedőlsz annak, amikor egy étterem komplikált nevet ad valami egyébként pofonegyszerű fogásnak? Meggyőződésed, hogy ha egy csokoládéhab finom, azt kizárólag a Nasa tervezte felszereléssel lehet elkészíteni? Biztos vagy benne, hogy a májpástétom receptjét a coca-coláéval együtt őrzik valami bombabiztos széfben? Azt hiszed te ilyet soha???

Mi lenne, ha inkább felébresztenélek Csipkerózsika-álmodból és lerántanám a leplet a főzés ál-titkairól?! Megtanítalak az alapokra és el fogsz ájulni, milyen könnyen tudod variálni a dolgokat. Rájössz majd, hogy tervezés és időzítés kérdése az egész. Arra is, bár vannak pepecselős, meg időigényes fogások, nehezen elkészíthető ételek alig. Kevés gyakorlás után, pedig ha akarod, ha nem, látni fogod: főzni jó!

És közben megtanulsz bánni az edényeiddel, praktikusan tárolni a hűtőszekrényedben, helyesen használni a késeidet, kidobni a felesleges holmikat és beszerezni azt, ami tényleg hasznos. Mindezt a saját konyhádban, hiszen az a lényeg, hogy Te meg tudd csinálni otthon, végül is, ki kíváncsi arra, mit bohóckodik a séf a tankonyhában, ha utána neked nem úgy sikerül?!

Kezdhetjük az alapoktól vagy folytathatjuk haladó szintről. Írj és megbeszéljük.

Kérj ajánlatot!

A bejegyzés trackback címe:

http://hazisafrany.blog.hu/api/trackback/id/tr545098561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.

image001.png

Facebook

Iratkozz fel hírlevelemre!