Kevés finomabb dolog van a világon az igazi, friss pestonál! Ha valaki állítja az ellenkezőjét, egészen biztos, hogy eddig csak üvegeset evett. Az ortodox pesto készítők úgy gondolják, a dolog kizárólag mozsárban verve lesz igazán finom. Aprítógép használata- vallják ők-…
Friss bazsalikom pesto, a nyár ízei üvegbe zárva
2011.06.17. 13:00 Szólj hozzá!
-Címkék: olasz tészta bazsalikom fűszer egypercesek gyors vacsorák
9 órán át brézingelt fehérboros marha
2011.06.14. 09:33 3 komment
-Igen, jól olvasod! A tányéron látható műremeket 9 egész órán keresztül brézingeltük! Egyszer, a vörösboros csirkénél már írtam, hogy ez az a módszer, amikor a hús felszínére magas hőfokon, gyorsan pirítunk egy kérget, utána pedig alacsony hőmérsékleten, bő folyadékban…