A tökéletes sárgabarack lekvár nyomában

Szerző: Házisáfrány - 2019.07.08. 15:54

Akik még sosem főztek be lekvárt, azt szokták hinni, hogy az a világ legmacerásabb dolga, akik meg rendszeresen csinálnak, tudják, ez nem így van. Az az egy azonban biztos, hogy nincs az a bolti változat, ami pótolhatná a házit, akár kenyérre teszed, akár sütibe töltöd. Ha nincs házi lekvárom, neki…

Címkék: gyümölcs barack befőzés vegetáriánus vegán

image001.png

Facebook

Iratkozz fel hírlevelemre!

Címkék

ajándékok házilag (28) amerikai (16) aprósütemény (11) aszalt gyümölcs (4) bab (3) braising (3) brézingelés (3) bulgúr (4) buli (8) citrom (7) comfort food (5) csicseriborsó (4) csirke (9) csokoládé (14) cukor (7) dél-amerikai (3) desszert (51) dió (4) DIY (4) édesség (15) egészséges (22) egypercesek (34) elegáns (5) élesztő (9) előétel (7) eper (7) ételfotó (3) étterem (6) fagylalt (6) fahéj (3) fesztivál (3) feta (3) főétel (14) fotó (3) francia (3) fűszer (17) fűszeres (6) fúziós (3) gallicoop (4) görög (10) görög joghurt (5) grill (3) gyerekeknek (7) gyors (7) gyors vacsorák (38) gyümölcs (6) habcsók (3) hal (3) húsvét (7) ital (5) joghurt (9) kalács (5) karácsony (24) keksz (9) kelt tészta (11) kenyér (18) kókusztej (3) könnyű (6) kovász (3) közel-kelet (5) közel-keleti (21) krémsajt (6) krumpli (3) kuszkusz (3) lazac (3) lencse (3) leves (10) liszt (5) mandula (4) marhahús (5) marokkói (6) mediterrán (9) mexikói (5) méz (3) nagy vendégségekre (3) nyár (3) olasz (10) olíva olaj (4) padlizsán (5) paprika (4) paradicsom (13) parmezán (3) péksütemény (5) pulyka (6) rizs (4) sáfrány (3) sajt (7) saláta (9) spanyol (8) sütemény (21) sütőtök (4) szponzorálttartalom (5) tahini (8) tapas-mezze (12) távol-keleti (5) tea (3) tejföl (3) tejszín (3) tenger gyümölcsei (3) tészta (7) tex-mex (3) tojás (4) ünnep (38) ünnepi ételek (32) vaj (5) vegán (6) vegetáriánus (38) vörösbor (3) zöldség (12)