Ez a recept szerelem volt első látásra. Tudtam ugyanis, hogy rettentő finom lesz. Mert mégis milyen lehetne az az étel, amiben van pármai sonka, parmezán, fenyőmag és vörösboros paradicsommártásban rotyog hosszú órákon keresztül??? Szóval az már megvolt mit akarok főzni, de ha…
Braciola, pármai sonkás marhaszeletekbe göngyölt parmezános fenyőmagos töltelék, vörösboros paradicsommártásban- egy valóban lenyűgöző olasz klasszikus
2015.01.25. 17:58 1 komment
-Címkék: olasz paradicsom mediterrán parmezán fenyőmag ünnepi ételek braising brézingelés brézing
Ajándékok házilag 13.- Cantuccini étcsokoládéval és pirított mandulával, a verhetetlen, kétszer sült, ropogós olasz keksz
2015.01.05. 22:48 1 komment
-Szóval itt van ez a paradoxon. Szeretem a jó kekszet. Tökre. A rosszat ellenben kimondottan utálom. A jó keksz körül nincs nagy abrakadabra, az egész, mint minden ételnél a jó alapanyagokon múlik. A bolti kekszek nagyja pedig- ne szépítsük- nem teavajjal és 70%-os étcsokoládéval készül, viszont…