A minap felhívtak a METRO-tól. Mondták, ők, mint a Bocuse d’Or fő támogatói, az esemény apropóján pár mázlista bloggert, többek között engem is meglepnének némi szarvasgerinccel, lévén ez az idei Bocuse d'Or egyik fő alapanyaga. Csináljak belőle valami jót, lássák a háziasszonyok, hogy vadhússal…
A tökéletesre sütött szarvasgerinc, mert nem csak a Bocuse d'Or-on készülhet vadhús!
2016.02.26. 12:03 7 komment
-Címkék: metro elegáns főétel szarvas ünnepi ételek
Lenyűgözően finom fahéjas csigák, ragacsos, mogyorós karamellszósszal
2016.02.10. 14:31 Szólj hozzá!
-Az úgy volt, hogy pár hete felhívott a Zsófi és mondta, készül egy gasztrocsajos magazinja. Tervez bele egy „menő bloggerlányok” anyagot, lennék-e az egyik „menő bloggerlány”. Naná, hogy lettem! Jött még Lilafüge, Fűszeréslélek és Vegasztrománia. A téma tavaszi brunch volt. Mindenki hozott két…