Kelt tészta ájláv! Bármilyen kelt tészta. Imádom nézni, ahogy dolgoznak az élesztőgombák, ahogy nyúlnak a sikérszálak, ahogy nő és gömbölyödik a kenyerem. A lapos, tömör valamiből csodás, levegős, könnyed péksütemény kerekedik némi idő, tűz és varázslat…
Piros pesztós koszorú, mert nem minden kalács édes ám!
2015.04.03. 22:09 Szólj hozzá!
-Címkék: húsvét kenyér sütemény kelt tészta
Bocuse d'Or Budapest, 2016- Vajon mi lesz az alapanyag?
2015.03.30. 15:53 Szólj hozzá!
-Jerome Bocuse, a magyar Bocuse d'Or Akadémia elnökségi tagjai és hazánk néhány vezető séfje a sajtótájékoztatón Ahhoz képest, hogy két évtizeddel ezelőtt a magyar éttermi gasztronómia még - kis túlzással- kimerült a pörkölt- somlói galuska kombóban, a street food pedig a…