Jerome Bocuse, a magyar Bocuse d'Or Akadémia elnökségi tagjai és hazánk néhány vezető séfje a sajtótájékoztatón Ahhoz képest, hogy két évtizeddel ezelőtt a magyar éttermi gasztronómia még - kis túlzással- kimerült a pörkölt- somlói galuska kombóban, a street food pedig a…
Bocuse d'Or Budapest, 2016- Vajon mi lesz az alapanyag?
2015.03.30. 15:53 Szólj hozzá!
-Címkék: Bocouse dor
Biscotti olíva olajjal, fügével és magokkal. A 2.0 változat!
2015.03.27. 13:34 2 komment
-Amióta Édesem megnyitotta a cukrászdáját, nagyjából olyan helyzet uralkodik a környéken, mint Woody Allen „Süti, nem süti” című filmjében, amikor a feleség megnyitja a cookie-zóját. Szonja kitesz egy adag gyakorlatilag bármit a pultra, és a rajongók egymás kezéből kitépve tüntetik el az utolsó…
Címkék: olasz édesség keksz desszert olíva olaj ajándékok házilag
Édesem, új kortárs-házias cukrászda nyílt a Millenáris mellett!
2015.03.15. 22:01 1 komment
-Édesem cukrászdájában az egész család besegít Édesem szerint az egész úgy kezdődött, hogy besétált az ELTÉ-re megbeszélni, miként tudná elkezdeni a PHD-jét, aztán inkább elment cukrász-szakmunkás képzésre és a saját véleménye szerint jól járt. Nos, az eredményt…
Címkék: cukrászda édesség desszert
Humusz sült paprikakrémmel és gránátalma melasszal- turbózd fel a klasszikus változatot!
2015.03.04. 15:27 Szólj hozzá!
-Hétfő hajnal 00:30 volt, amikor hirtelen bejelezett a telefonom. - Szia! - írta Viktor.- Hello. - válaszoltam én kissé kómásan, a billentyűzeten kutatva megfelelő betűk után.- Ébren vagy?- kérdezte ő.- Ha nem lennék, tudnék válaszolni az üzenetedre?- Jogos. Itt vagyok az…